Ingrijpende veranderingen in uw leven

17 augustus 2017 | Categorie: Algemeen

Belangrijke gebeurtenissen in uw leven zorgen vaak voor verplichte financiële veranderingen. Zo moeten er nieuwe regelingen worden getroffen, verzekeringen worden aangepast of een andere hypotheek worden afgesloten. Wij kunnen iets voor u betekenen in die in de volgende gevallen:

U gaat trouwen of samenwonen

Indien u gaat trouwen of samenwonen kunnen wij u advies geven over een goede hypotheek mocht u een koophuis willen aanschaffen. Ook regelen wij dan gelijk dat uw beide verzekeringen worden samengevoegd en worden aangepast aan de nieuwe situatie. Het is verstandig om gelijk na te denken over eventuele inkomensbescherming bij werkloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden van u of uw partner.

Gezinsuitbreiding

Bij gezinsuitbreiding zorgen wij dat uw kind direct wordt bijgeschreven op al uw polissen. Ook kunt u met ons in overleg m.b.t. het eventueel uitbreiden van de dekking. En natuurlijk kunt u ook direct vanaf de geboorte van uw kind voor hem gaan sparen voor zijn studie, rijbewijs of eerste woning.

U gaat verhuizen

Als u gaat verhuizen dient u te letten op de hypotheek regels, het hypotheekbedrag en of u de oude hypotheek kunt overnemen/meenemen. Wij kunnen u hierin adviseren en begeleiden. Zo kunnen wij ook nagaan of uw woonverzekeringen aangepast dient te worden en of uw inboedel tijdens de verhuizing wel verzekerd is.

U gaat scheiden

Een scheiding is ingrijpend niet alleen emotioneel ook financieel. Blijft u in de woning, of gaat u verhuizen? Wij helpen u met al uw vragen, ook de gevolgen voor uw pensioen bespreken we met u en passen we aan waar nodig.

Het nemen van een andere baan

Het krijgen van een andere baan betekend een ander inkomen. U kunt er in dit geval voor kiezen om een eigen vermogen op te bouwen. Wij kunnen u hierin adviseren maar ook gaan we na of uw secundaire arbeidsvoorwaarden net zo goed zijn als bij uw vorige baan.

Financiën op latere leeftijd

Wij schenken al op een vroeg stadium aandacht aan al uw financiën op latere leeftijd. Bouwt u wel voldoende pensioen op? Heeft u een genoeg financiën voor extra zorg, en kunt u verhuizen naar ene kleinere woning als u dat wilt. Ook bespreken we met u hoe uw uitvaart gefinancierd kan worden en hoe u uw kinderen vermogen kunt schenken of na kunt laten.

Wilt u ook een wijziging doorgeven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze adviseurs via ons contactformulier. Wij zijn tijdens kantooruren, maar ook op woensdag- en donderdagavond, bereikbaar op het volgende telefoonnummer:  0186 60 30 33 . U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.