Evenement georganiseerd? Vergeet de verzekeringen niet

25 juli 2018 | Categorie: Algemeen

Uw bedrijf heeft een mijlpaal bereikt of staat u een jubileum te wachten. Of u wilt al uw relaties eens onthalen. Het kan ook zijn dat u een netwerkborrel wilt houden, of iets met uw medewerkers te vieren heeft. Er zijn kortom veel goede redenen om als bedrijf een evenement te organiseren. Maar sta wel even stil bij de risico’s voor u de uitnodigingen verstuurt.

Bundeling van verzekeringen

U kunt uw evenement verzekeren met een zogenaamde evenementenverzekering. Dit is in feite een bundeling van een aantal losse verzekeringen, elk met hun eigen aandachtsgebied. De verzekering geldt voor de duur van het evenement, waarbij ook de voorbereidingstijd meegenomen kan worden. Welke risico’s kunt u verzekeren?

Annulering

Het is een enorme teleurstelling als u het evenement waar u zo druk mee bezig bent geweest moet aflasten, bijvoorbeeld vanwege noodweer. Maar als u dan ook al het geld kwijt bent dat u erin gestoken heeft, is het helemaal zuur. Gelukkig kunt u annulering meeverzekeren.

Aansprakelijkheid

Het kan zomaar gebeuren dat een bezoeker schade oploopt tijdens het evenement, bijvoorbeeld door een onhandigheid van uw medewerker. Geen probleem als u aansprakelijkheid heeft afgedekt.

Schade aan goederen en materialen

Raken er goederen of materialen die u gebruikt voor het evenement beschadigd of wordt er iets gestolen? Wel zo prettig dat u dat risico heeft verzekerd.

Ongevallen

Als er een ingrijpend ongeval plaatsvindt tijdens uw evenement, kan een medewerker of een bezoeker daar de rest van zijn leven last van hebben. Met de ongevallendekking, zorgt u voor een uitkering bij overlijden of invaliditeit.

Zorg voor zekerheid

Er kan van alles misgaan vlak voor of tijdens een evenement, ook al heeft u alles nog zo goed georganiseerd. Met een evenementenverzekering hoeft u zich dan in ieder geval over de financiële gevolgen geen zorgen te maken. Organiseert u een evenement voor uw bedrijf? Neem dan tijdig contact op met ons kantoor.

Wij zijn tijdens kantooruren, maar ook op woensdag- en donderdagavond, bereikbaar op het volgende telefoonnummer:  0186 60 30 33 . U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen.