Hypotheekadvies

U wilt een nieuwe hypotheek afsluiten?

U gaat een huis kopen en heeft een hypotheek nodig. Het maken van de juiste keuze is enorm belangrijk. Omdat u een hypotheek voor een langere tijd afsluit en het om grote bedragen gaat moet de hypotheek perfect aansluiten op uw wensen en situatie.

Omdat het kiezen van een hypotheek erg complex is, is goed en kundig hypotheekadvies zeer belangrijk. Onze hypotheekadviseurs staan voor u klaar om samen met u de juiste hypotheek te selecteren. Zij begeleiden u tijdens het gehele proces, voorzien u van uitleg, tips en belangrijke informatie.

Plaats een terugbelverzoek Contactformulier Bel ons: 0186 60 30 33

 

Helder en compleet advies

Een professioneel advies is vaak ingewikkeld en lastig te begrijpen. Durft u belangrijke financiële besliggingen te nemen, zonder dat u er zelf een goed inzicht in heeft? Uit onderzoek van de AFM is gebleken dat een kwart van de hypotheekadviezen onder de maat is. U zelf verdiepen in het advies is dus niet alleen aan te raden, het begrijpen van het advies is zelfs bittere noodzaak.

Met het persoonlijk advies van BeneVia wordt helder en duidelijk uw huidige en toekomstige financiële situatie weergegeven. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met onverwachte scenario’s, zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Maar ook met gewenste scenario’s wordt waar mogelijk rekening gehouden. Uiteraard geven wij voor alle scenario’s een passend advies. Met behulp van ons programma Financial Life Support krijgt u een prima beeld van uw ‘life planning’.

Hypotheek analyse

Vooraf aan het advies gaat een uitgebreide analyse van uw huidige situatie, wensen en toekomstmogelijkheden. Door goed naar u te luisteren kunnen wij u een hypotheek adviseren die het beste bij u past.

Neem voor een uitgebreide analyse contact op met een van onze adviseurs. Hierdoor krijgen wij een beter inzicht in uw huidige situatie. Dit vergemakkelijkt het hypotheekgesprek.

Tip! Het is mogelijk dat uw wensen en (gezins)situatie in de loop van de tijd veranderen. Wij bekijken daarom graag of uw hypotheek nog steeds passend is. Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion of het oversluiten van uw huidige hypotheek.

Rentetarieven

Door de schommelingen op de geldmarkt wijzigen de rentes zeer vaak. Hierdoor is het niet mogelijk om u online inzicht te geven van de huidige rente. U kunt voor het actuele renteoverzicht contact opnemen met een adviseur. BeneVia heeft contact met vele kredietverstrekkers en is gegarandeerd onafhankelijk. Hierdoor kunnen wij zeer scherpe tarieven bieden.

 • Huizenkoper heeft moeite met hypotheektermen

  3 mei 2018 | Categorie: Hypotheekadvies

  Huizenkopers zijn vaak meer bezig met de inrichting van hun nieuwe woning dan met de inrichting van hun hypotheek. Want dat laatste is moeilijk te begrijpen en niet interessant. Maar goede voorlichting en advies over de hypotheek, kunnen u veel opleveren. Moeilijke woorden Vooral jongere huizenkopers beschouwen de hypotheektermen als een hoop moeilijke woorden, oninteressant […]

 • Einde renteperiode in zicht?

  24 januari 2018 | Categorie: Hypotheekadvies

  Uw hypotheekrente staat voor een bepaalde periode vast. Aan het eind daarvan krijgt u een nieuw rentevoorstel van uw bank voor de komende jaren. Gewoon maar akkoord gaan? Nee. Bespreek met ons of u bij een andere aanbieder beter af bent. Uw geldverstrekker moet u drie maanden van tevoren laten weten dat uw rentevaste periode […]

 • Aflossingsvrije hypotheek

  18 mei 2017 | Categorie: Hypotheekadvies

  Tot 2013 was de aflossingsvrije hypotheek enorm populair, maar na de verandering van de regels in 2013 dachten veel mensen dat de aflossingsvrije hypotheek was afgeschaft of zelfs verboden. Dit is dus zeker niet het geval. Geld lenen en alleen de rente betalen, het was ideaal om uw maandlasten laag te houden. Echter was het […]

 • Hypotheek voor ondernemers en zzp’ers

  17 februari 2017 | Categorie: Hypotheekadvies

  De combinatie ‘hypotheek en ondernemen/zzp’er‘ mag uw woongenot niet in de weg staan. Een aantal geldverstrekkers is deze mening ook toegedaan. Zij bieden mogelijkheden voor het verkrijgen van een hypotheek die bij u past. Of u al sinds jaar en dag ondernemer bent of nog maar net als zelfstandig ondernemer bent gestart. Bij het afsluiten […]