Uw factuur digitaal

19 augustus 2015 | Categorie: Algemeen

Als adviseur willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn. Daar hoort ook een goede informatievoorziening over uw rekeningen bij. Tot op heden worden al onze facturen per post verzonden. Dit gaan wij veranderen, ons streven is om zoveel mogelijk facturen digitaal te gaan versturen.

Voordelen

  • U ontvangt uw factuur heel handig in PDF-formaat op het door u opgegeven e-mailadres.
  • Een digitale factuur heeft dezelfde juridische status als een gedrukte factuur.
  • Als wij uw factuur digitaal naar uw e-mailadres versturen kunnen wij u sneller van uw factuur voorzien.
  • Er is meer zekerheid dat u de factuur ontvangt wanneer wij deze naar uw e-mailadres versturen.
  • Samen dragen wij met de digitale factuur een steentje bij aan een beter milieu.

Vanaf wanneer?

Wij zullen gefaseerd over gaan op digitale facturen. In eerste instantie maken wij onderscheid tussen relaties die per automatische incasso betalen en relaties die zelf geld overmaken op basis van een factuur.

U betaalt via automatische incasso

Wij zullen eerst de facturen digitaliseren van relaties die gebruik maken van een automatische incasso. Per 1 oktober zullen deze relaties hun factuur ontvangen op het e-mailadres dat bij ons bekend is. Eenmaal per jaar wordt op de hoofdvervaldatum van de verzekeringspolis een verzamelfactuur verzonden. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd online uw facturen inzien via uw online omgeving Mijn Verzekeringen.

U betaalt op basis van een factuur

Als u betaalt op basis van een factuur dan krijgt u voorlopig uw facturen nog per post. Ook voor u willen wij zo snel mogelijk een digitale factuur realiseren. Uiteraard zullen wij u hiervan op de hoogte stellen wanneer het zover is. Natuurlijk kunt u daarvoor uw facturen al digitaal inzien via uw online omgeving Mijn Verzekeringen.

E-mailadres

Wilt u uw e-mailadres wijzigen? Dat kunt u doorgeven door in te loggen in Mijn Verzekeringen of door contact op te nemen met onze medewerkers. Zij helpen u graag veder!

E-mail: particulier@benevia.nl

Telefoon: 0186-603033

www.benevia.nl/contact/