Skip to main content
x

Vacature Klantcontact Specialist

Vacature Klantcontact Specialist

Klaar voor best een sexy baan in een stabiele sector?

Als Klantcontact Specialist zet je BeneVia Verzekeringen op de kaart in de particuliere en zakelijke markt. We willen van BeneVia een proactieve salesorganisatie maken met blije klanten. Dit willen we doen door de klant zo volledig mogelijk te leren kennen om hem te kunnen adviseren en verzekeren.

Jij zal aan het begin staan van een nieuw team die zal zorgen voor de transformatie naar een nieuwe commerciële werkwijze. Je werkt samen met het team Klantadviseurs Particulier van BeneVia Adviesgroep. In het team ben jij de commerciële teamspeler die proactief via telefoon en e-mail contact maakt met de (potentiële) klant en koppelt aan de adviseurs. Daarnaast zal je een opleidingstraject volgen voor het behalen van de WFT-vakdiploma’s. Zo kan je op termijn de klant adviseren van a tot z.

BeneVia Adviesgroep

BeneVia Adviesgroep is één van de grootste assurantiekantoren van Rotterdam en omstreken. BeneVia is een onafhankelijke, allround financiële dienstverlener en onderdeel van Heinenoord Holding. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Een deskundige en persoonlijke benadering van de relaties staat binnen onze organisatie centraal. Onze visie is dat wij de klant zekerheid verschaffen door de klant te ontzorgen op een klantvriendelijke, proactieve, professionele en betrokken manier.

Wat maakt jou geschikt voor deze rol?

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een andere sector met een hoge servicegerichtheid zoals Horeca, Retail en evenementen
  • Je bent klaar voor een nieuwe uitdaging in een stabiele sector bij een groeiend bedrijf
  • Je bent niet bang om de telefoon te pakken en je bent verbaal sterk ontwikkeld
  • Je bent zowel commercieel als servicegericht
  • Je wilt graag beter worden en doorleren op onze kosten

Wij bieden

Een uitdagende baan op basis van een 40-urige werkweek in een gezellig team waarin je snel stappen kunt zetten en doorgroeien. Er zal een intensief leertraject worden uitgestippeld om je snel te ontwikkelen in de verzekeringsbranche. Daarnaast bieden wij 25 vakantiedagen, mogelijkheden voor thuiswerken en korting op al je verzekeringen en hypotheekadvies.
 
Direct Solliciteren
Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Manager P&O Theo Vermaat. Stuur een sollicitatiebrief met CV naar: personeelszaken@benevia.nl. Of bel naar 0186-603033 voor meer informatie. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.