Advies aansprakelijkheidsverzekering

BeneVia biedt u uitstekende service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, met één telefoontje is alles geregeld.

U kunt u uw vraag ook per mail stellen.

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten.

Weblog

 • Het voordeel van een verkeersrechtsbijstand

  17 augustus 2017 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  U raakt betrokken bij een verkeersongeluk, dit is op zich al erg genoeg echter kan er altijd een conflict ontstaan over wie de schuldige is en welke schade er vergoed moet worden. Om een risico als deze te dekken kunt u een aanvullende rechtsbijstandverzekering afsluiten (ook wel verkeersrechtsbijstand genoemd). U krijgt dan juridische hulp bij […]

 • Forse stijging arbeidsconflicten

  13 juni 2014 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  De nieuwe Wet Werk en Zekerheid zal volgens rechtsbijstandverzekeraar Arag zorgen voor een forse stijging in de arbeidsconflicten. De nieuwe wet hanteert veel open normen en de verzekeraar verwacht hierdoor een stijging van 30% in de juridische geschillen ontstaan door arbeidsconflicten. Dinsdag 10 juni 2014 werd de nieuwe wet door de Eerste Kamer aangenomen. Arag […]

 • Geeft uw rechtsbijstandverzekering dekking in het buitenland?

  11 juni 2013 | Categorie: Rechtsbijstandverzekering

  U bent op vakantie in het buitenland en heeft rechtsbijstand nodig. U heeft een rechtsbijstandverzekering. Maar geeft deze verzekering dekking in het buitenland? Rechtsbijstandverzekeringen bieden vaak juridische hulp na een ongeval in het buitenland, dit is echter niet altijd het geval. Europa en een aantal landen rondom de Middellandse Zee vallen vaak onder het dekkingsgebied […]

Aansprakelijkheid:

Door het aanbrengen van schade aan (eigendommen van) anderen kunnen diverse problemen ontstaan. In veel gevallen zult u een er een schuldgevoel aan overhouden. Bovendien kunt u aansprakelijk worden gesteld voor de schade die u heeft aangebracht.

Voor particulieren is een aansprakelijkheidsverzekering niet verplicht. Het is wel verstandig om u te verzekeren tegen schades die u toebrengt aan anderen. Indien u aansprakelijk gesteld wordt, kan dit namelijk grote financiële gevolgen hebben.

Een aansprakelijkheidsverzekering dekt wereldwijd in vrijwel alle gevallen van materiële schade en letselschade. U verzekert bovendien niet alleen uzelf, maar ook kinderen en huisdieren zijn meeverzekerd.

Via MijnVerzekeringen.nl kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen en zelf de premies van verschillende verzekeringsmaatschappijen vergelijken. Bent u nog geen relatie van ons en beschikt u daarom nog niet over toegang tot MijnVerzekeringen.nl, neem dan eerst contact op met onze deskundige binnendienst.

Aansprakelijkheidsverzekering in het kort:

 • Verzekering tegen financiële gevolgen van schade aan (eigendommen van) anderen
 • Dekt tegen materiële schade en letselschade
 • Wereldwijde dekking
 • Het hele gezin is meeverzekerd
 • Zelf de keuze voor een verzekerd bedrag