Advies caravanverzekering

BeneVia biedt u uitstekende service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, met één telefoontje is alles geregeld.

U kunt u uw vraag ook per mail stellen.

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw caravan verzekeren.

Weblog

 • Meer caravans verkocht, gaat u op vakantie met de caravan?

  22 april 2015 | Categorie: Caravanverzekering

  Nederlanders staan in het buitenland bekend om het caravanbezit. In Europa hebben wij de grootste caravandichtheid. Na een aantal jaren waarin de caravanverkoop daalde, steeg in het eerste kwartaal van 2015 de caravanverkoop. De caravan is weer populair! Bent u ook van plan om een nieuwe caravan aan te schaffen? Dan is het misschien verstandig om […]

 • Is een caravanverzekering verplicht?

  13 mei 2013 | Categorie: Caravanverzekering

  U heeft een caravan gekocht en vraagt uzelf af of een caravanverzekering verplicht is. U bent niet verplicht om uw caravan te verzekeren. Afhankelijk van de caravan die u bezit kunt u kiezen om uw caravan wel of niet te verzekeren. De caravanverzekering meestal wordt afgesloten voor dekking bij de schade aan de eigen caravan. […]

Advies caravanverzekering

Jaarlijks gaan vele Nederlanders eropuit met hun caravan of vouwwagen. Als u met uw caravan op vakantie gaat is het wel zo prettig als u goed verzekerd bent. Pas dan kunt u echt zorgeloos op reis.

De wettelijke aansprakelijkheid van uw caravan- of vouwwagen is meeverzekerd met uw auto. Overige autoverzekeringen gelden niet voor de caravan/vouwwagen en dienen apart verzekerd te worden. De mogelijkheden zijn aan te passen op uw specifieke situatie. U kunt ervoor kiezen om uw nieuwe caravan tegen 5 jaar nieuwwaarde dekking te verzekeren. Voor bijvoorbeeld een oudere tweedehands caravan is het ook mogelijk om een verzekering op dagwaarde af te sluiten.

De dekking voor een caravan- of vouwwagenverzekering kunt u zelf samenstellen. Mogelijke dekkingen zijn schade als gevolg van brand, inbraak, storm en aanrijding, hulpverlening en aansprakelijkheid.

Caravanverzekering in het kort:

 • Wettelijke aansprakelijkheid verzekerd met auto
 • Daarnaast kunnen schade en diefstal worden verzekerd
 • Keuze uit dekkingen nieuwwaarde en dagwaarde
 • Een verzekering op maat met een deskundig advies

Onze deskundige adviseurs kunnen u helpen met het bepalen van de ideale dekking voor uw caravan of vouwwagen. Neemt u gerust contact met hen op.