Advies over uw motorverzekering

BeneVia biedt u uitstekende service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, met één telefoontje is alles geregeld.

U kunt u uw vraag ook per mail stellen.

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw motor te verzekeren.

Weblog

 • Het 6-wielenplan, een motor- en autoverzekering in één

  18 mei 2017 | Categorie: Autoverzekering

  Verzeker uw motor en auto gezamenlijk bij ons en profiteer van extra voordeel. Wij zorgen ervoor dat de no-claimkorting voor uw motor even hoog is als die van uw auto. Werking van het 6-wielenplan Stel u heeft een motor met een behoorlijk aantal schadevrije jaren. Uw auto heeft slechts 2 schadevrije jaren opgebouwd. Indien u […]

 • Wat is het vermogen van mijn motor?

  13 mei 2013 | Categorie: Motorverzekeringen

  Het vermogen van uw motor wordt in KW weergegeven op het kentekenbewijs. Bij oudere motoren kan het zo zijn dat het vermogen wordt weergegeven in PK. Met een eenvoudige rekensom kunt u het aantal PK’s omrekenen naar KW’s. Om het vermogen van uw motor om te rekenen van PK naar KW deelt u het aantal […]

Motorverzekering

De motor is als vervoersmiddel de laatste jaren sterk in populariteit gegroeid. Inmiddels bevat Nederland ruim 550.000 motorrijders, die de motor niet alleen gebruiken als vervoersmiddel. Rijden op een motor geeft een gevoel van vrijheid, kracht, ongebondenheid en individualisme. Vrij rondrijden in de buitenlucht geeft motorrijders een echte kick.

Het spannende van motorrijden is onlosmakelijk verbonden aan risico’s. Een bestuurder van een motor is veel kwetsbaarder dan de meeste andere weggebruikers. U hebt immers nauwelijks meer dan een vierkante decimeter contact met het wegdek.

Een verzekering voor Wettelijke Aansprakelijkheid is verplicht voor motorrijders. Deze kan worden uitgebreid met dekkingen voor bijvoorbeeld diefstal en aanrijdingen. Met één van onze deskundige medewerkers stelt u een verzekering samen die het meest geschikt is voor uw rijgedrag. Bovendien nemen wij u bij schade al het werk uit handen. Neem gerust contact met ons op en stel uw vragen aan ons.

Motorverzekering in het kort:

 • Wettelijke aansprakelijkheid verplicht
 • Daarnaast kunnen schade en diefstal worden verzekerd
 • Keuze uit Beperkt Casco (vervangingswaarde) en All risk (nieuwwaarde)
 • Uitbreiding opzittendenverzekering, no-claim beschermer
 • Een verzekering op maat met een deskundig advies