Advies oldtimerverzekering

BeneVia biedt u uitstekende service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, met één telefoontje is alles geregeld en is uw klassieker goed verzekerd.

U kunt u uw vraag ook per mail stellen.

Weblog

 • Vrijstelling belasting voor oldtimers

  13 mei 2013 | Categorie: Oldtimer verzekering

  Het is mogelijk om in aanmerking te komen voor vrijstelling van motorrijtuigenbelasting (MRB / wegenbelasting). Als u deze vrijstelling heeft hoeft u dus geen motorrijtuigenbelasting te betalen voor uw auto. Wanneer kom ik in aanmerking voor vrijstelling belasting? Om in aanmerkingen te komen voor de vrijstelling van deze belasting voor motorrijtuigen dient uw personenauto minsten […]

Oldtimerverzekering

U bent de trotse eigenaar van een oldtimer. Idealiter krijgt u nooit schade aan uw klassieker. Als u toch schade heeft dan is het fijn als de oldtimer goed verzekerd is. Goede voorwaarden zorgen ervoor dat u kosteloos snel weer in uw auto kunt rijden. Bij BeneVia hebben we kennis van oldtimerverzekeringen, wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Soorten oldtimerverzekeringen
Bij een oldtimerverzekering kunt u kiezen uit 3 verschillende dekkingen:

  • WA-dekking

U bent verzekerd tegen schade die met uw oldtimer wordt aangebracht aan anderen waarvoor u als eigenaar van de oldtimer wettelijk aansprakelijk bent. U bent in Nederland wettelijk verplicht minimaal een WA-dekking te hebben voor uw oldtimer.

  • WA + beperkt casco

Naast de WA-dekking bent u met deze verzekering ook gedekt tegen schade aan uw oldtimer. De dekking geldt niet voor alle schadevormen. De schade waarvoor de verzekering dekking biedt is vastgelegd in de polisvoorwaarden.

  • WA + volledig casco

Een andere naam voor deze dekking is de allrisk(oldtimer)verzekering. Dit is de meest uitgebreide verzekering, er is dekking tegen bijna alle vormen van schade aan de oldtimer.

Om zeker te zijn dat uw verzekering die zaken dekt die voor u belangrijk zijn geven wij u graag vrijblijvend advies.