Advies over uw bromfietsverzekering

BeneVia biedt u uitstekende service. Onze deskundige medewerkers adviseren u graag, met één telefoontje is alles geregeld.

U kunt u uw vraag ook per mail stellen.

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw bromfiets te verzekeren.

Weblog

  • Voor welke bromfietsen is een helm verplicht?

    22 januari 2016 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

    Voor welke bromfietsen is een helm verplicht? Met de enorme toename aan snorscooters en snorfietsen is het voor veel mensen onduidelijk voor welk type scooter er een helm verplicht is. Of het dragen van een helm wel of niet verplicht is, is onder meer afhankelijk van het type scooter/brommer. Wel is het goed om te […]

  • De scooter van mijn kind verzekeren

    13 mei 2013 | Categorie: Bromfietsverzekeringen

    Mag ik de scooter van mijn kind verzekeren? Uw kind heeft een scooter gekocht. Nu moet de verzekering natuurlijk ook geregeld worden. U wilt de scooter van uw kind verzekeren? Dan zijn er wel een aantal zaken waar u rekening me moet houden. Premie bij jeugdige bestuurders is hoger De premie die jonge bestuurders van […]

Bromfietsverzekering

WA-verzekering verplicht

Voor een brommer moet u net als voor een auto verplicht een WA-verzekering afsluiten. Met deze verzekering is de schade die aan derden wordt aangericht gedekt. De schade aan de bromfiets zelf wordt dus niet gedekt met een WA-verzekering.

Beperkt casco (WA+)

De eigen bromfiets is met beperkt casco (deels) gedekt tegen schade. Zo wordt schade door diefstal, joyriding, kortsluiting, storm, hagel of botsingen met dieren over het algemeen gedekt.

Volledig casco (all-risk)

Met volledig casco is uw bromfiets op de meest uitgebreide manier gedekt. Zowel schade aan anderen (WA-dekking) als schade aan de eigen bromfiets gedekt.