Commercieel Adviseur Binnendienst
(24-40 uur)

BeneVia Adviesgroep is één van de grootste assurantiekantoren van Rotterdam en omstreken. BeneVia is een onafhankelijke, allround financiële dienstverlener. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Een deskundige en persoonlijke benadering van de relaties staat binnen onze organisatie centraal. Onze visie is dat wij de klant zekerheid verschaffen door de klant te ontzorgen op een klantvriendelijke, proactieve, professionele en betrokken manier.

Voor ons kantoor in Sliedrecht zijn wij op zoek naar een Commercieel Adviseur. Vanuit deze vestiging werk je zelfstandig en soms samen met een collega. Uiteraard werk je wel (op afstand) samen met je collega’s op ons hoofdkantoor in Heinenoord.

Functieomschrijving

Als commercieel adviseur binnendienst geef je een positieve uitstraling aan BeneVia door de relaties op een klantvriendelijke en professionele wijze te woord te staan. Je taken bestaan o.a. uit:

• Het op commerciële wijze onderhouden van contacten met cliënten;
• Het uitvoeren en begeleiden van commerciële acties;
• Het proactief commercieel benaderen van bestaande en nieuwe cliënten;
• Het commercieel en administratief ondersteunen van de particuliere adviseur(s);
• Het behandelen van commerciële vraagstukken, o.a. het maken van offertes voor schade- en levensverzekeringen;

Profiel

Wij zoeken een ervaren en initiatiefrijke commercieel medewerker die staat voor klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en accuratesse. Je hebt MBO plus werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal Wft Schade Zakelijk, Wft Vermogen en Wft Inkomen. Je bent een echte teamplayer met een flexibele, positieve en service gerichte instelling en je bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt commerciële drive en slagkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Solliciteren

Wil jij werken bij een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit? Stuur dan een enthousiaste sollicitatiebrief met uitgebreid CV naar: BeneVia Groep B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 3205, 3274 ZG Heinenoord of een e-mail naar personeelszaken@benevia.nl. Meer informatie over BeneVia is te vinden op onze website: www.benevia.nl. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.