Hypotheekadviseur (fulltime)

BeneVia Adviesgroep is één van de grootste assurantiekantoren van Rotterdam en omstreken. BeneVia is een onafhankelijke, allround financiële dienstverlener. Wij adviseren zowel particuliere als zakelijke relaties op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen. Een deskundige en persoonlijke benadering van de relaties staat binnen onze organisatie centraal. Onze visie is dat wij de klant zekerheid verschaffen door de klant te ontzorgen op een klantvriendelijke, proactieve, professionele en betrokken manier.

Wij zijn op zoek naar een Hypotheekadviseur. De particuliere afdeling bestaat naast jou uit nog een Hypotheekadviseur en zes vakbekwame Commerciële Binnendienstmedewerkers.

Functieomschrijving

Als Hypotheekadviseur adviseer je bestaande en nieuwe klanten op het gebied van hun hypotheekaanvragen. Je inventariseert de wensen, stelt behoeftes vast en maakt berekeningen. Je vraagt vervolgens offertes op en bespreekt deze met de klant. Je bewaakt de voortgang van het traject en onderhoudt contacten met notarissen, geldverstrekkers en de klanten. Je zorgt vervolgens voor een correcte dossiervorming. Vanuit je klantgerichte instelling ben je verantwoordelijk voor de afgesproken resultaten en volledige klanttevredenheid. Je hebt de commerciële drive om je agenda dagelijks vol te plannen en bezit de gave om onze relaties te boeien en te binden door je vakbekwame en enthousiaste wijze van adviseren.

Profiel

Wij zoeken een ervaren, representatieve en initiatiefrijke Hypotheekadviseur die staat voor klantgerichtheid, kwaliteit, deskundigheid en accuratesse. Je hebt HBO plus werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van het SEH diploma, maar zeker in het bezit van Wft Hypothecair Krediet, Wft Consumptief Krediet, Wft Schade Zakelijk en bij voorkeur ook Wft Inkomen. Extra vakdiploma’s en kennis van ANVA zijn een pré. Je bent een echte teamplayer met een flexibele, positieve en service gerichte instelling en je bent in staat zelfstandig te werken. Je hebt commerciële drive en slagkracht en uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wij bieden

Een marktconform salaris, een auto van de zaak/lease-autoregeling is bespreekbaar, een 50/50 pensioenregeling, lunchregeling, collectieve ziektekostenverzekering en korting op verzekeringen.

Solliciteren

Wil jij werken bij een organisatie waar collegialiteit, het realiseren van resultaten en plezier in het werk wordt gecombineerd met klantvriendelijkheid en professionaliteit? Stuur dan een enthousiaste sollicitatiebrief met uitgebreid CV naar: BeneVia Groep B.V., t.a.v. afdeling P&O, Postbus 3205, 3274 ZG Heinenoord of een e-mail naar personeelszaken@benevia.nl. Meer informatie over BeneVia is te vinden op onze website: www.benevia.nl. Wij zien je reactie met veel belangstelling tegemoet.