Skip to main content
x

Hypotheekadvies

Hypotheekadvies

Helder en onafhankelijk hypotheekadvies

Zelfs helder en onafhankelijk hypotheekadvies kan ingewikkeld zijn. Daarom is u zelf verdiepen in hypotheken zeker aan te raden, dan zorgen wij voor helder advies. Bij ons heeft u de keuze uit meerdere hypotheek aanbieders en deze vergelijken we dan ook uitgebreid voor u. Uiteraard is het eerste kennismakingsgesprek altijd gratis!

Met het persoonlijk advies van BeneVia wordt duidelijk uw huidige en toekomstige financiële situatie weergegeven. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met onverwachte scenario’s, zoals overlijden en arbeidsongeschiktheid. Maar ook met gewenste scenario’s wordt waar mogelijk rekening gehouden. Uiteraard geven wij voor alle scenario’s een passend advies. 

Wilt u weten hoe hypotheek klanten ons beoordelen? Klikt u dan op Advieskeuze.

Ontdek uw maximale hypotheek!

 

Hypotheek oversluiten?

Ook kunt u bij ons terecht voor een second opinion of het oversluiten van uw huidige hypotheek. Mogelijk zijn uw wensen en (gezins)situatie veranderd waardoor uw huidige hypotheek niet meer passend is. Klikt u op deze link en ontdek eenvoudig of er verbetering mogelijk is.

Actuele rentetarieven

Bekijk eenvoudig de laagste rentetarieven, heeft u vragen hierover dan staan wij u graag telefonisch te woord of klikt u op de button in het renteoverzicht om een vrijblijvende afspraak te maken met onze adviseurs. Benieuwd naar de Spaarrente top 10? Klikt u dan op deze link.