Skip to main content
x

Uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering

Het is geen leuk onderwerp om bij stil te staan, uw eigen uit vaart. Toch is het wel belangrijk. Want als u of iemand in uw omgeving plotseling komt te overlijden, dan bedragen de uitvaartkosten al snel €8000,-. Uit onderzoek van GfK, gehouden onder 56.103 Nederlanders, blijkt dat 29% van de Nederlanders geen enkele mogelijkheid ziet om een onverwachtse uitvaart binnen een maand te betalen.

50% nog geen juiste oplossing

Dat drie op de tien respondenten geen mogelijkheid ziet om de kosten te betalen is niet best. Nog eens 12% geeft aan dat ze het geld nitt zelf kunnen betalen, maar verwachten het geld wel op andere wijze bij elkaar te krijgen. Nog eens 10% heeft geen idee of ze de kosten binnen de gestelde betalingstermijn kunnen betalen. Meer dan de helft van de mensen is dus niet goed voorbereid op de uitvaartkosten wanneer iemand plotseling komt te overlijden.

Uitvaartverzekering

De uitvaartverzekering kan uitkomst bieden wanneer iemand plotseling komt te overlijden. Met de uitvaartverzekering heeft u dekking tegen kosten van een uitvaart. Zo laat u uw nabestaanden niet achter met een forse financiële tegenvaller, of uzelf wanneer iemand uit uw nabije omgeving plotseling overlijdt.

Meer informatie uitvaartverzekering

Voor meer informatie over uitvaartverzekeringen kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs. Zij geven u graag meer uitleg over de uitvaartverzekering en kunnen u van onafhankelijk advies voorzien.

U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer 0186-603033, op werkdagen van 08:30 tot 17:00 uur en op woensdag en donderdagavond tot 20:00 uur.

Neem contact met ons op!

Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de ideale verzekering voor u.

Schade melden

U kunt 24/7 schade melden: online, of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting tot 8%

Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%