Skip to main content
x

Evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Evenementenverzekering

Op zoek naar betrouwbaar en helder advies over een evenementenverzekering? Onze adviseurs hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen bij het kiezen van de juiste verzekering. Ons doel is om u een verzekering te adviseren die aansluit úw wensen, zonder dat de kosten onnodig hoog oplopen.

Bij het organiseren van een evenement loopt u altijd financiële risico’s. Dit geldt voor grote maar ook voor kleine evenementen. Met een evenementenverzekering kunt u deze risico’s afdekken.

De evenementenverzekering is bedoeld voor…

U kunt bij BeneVia vele soorten evenementen verzekeren met de evenementenverzekering. Voorbeelden van evenementen die u kunt verzekeren met de evenementenverzekering:

  • een congres
  • een dansfestival
  • een beurs
  • een dag voor zakelijke relaties

U kunt dus zowel kleine als grote evenementen verzekeren. Naarmate het evenement groter wordt groeit ook de complexiteit van de verzekering. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd en helpen u bij het samenstellen van uw verzekering.

Doorlopende evenementenverzekering

Het is goed mogelijk dat jaarlijkse meerdere evenementen organiseert, wellicht is het organiseren van evenementen wel (onderdeel van) uw bedrijfsactiviteit. Dan is het goed mogelijk dat een doorlopende evenementenverzekering de juiste oplossing voor u is. Dit kan goedkoper zijn dan het afsluiten van losse evenementenverzekering, daarnaast scheelt het een hoop geregel. Onze adviseurs nemen eenmalig, of met enige regelmaat, uw bedrijfsactiviteiten met u door en adviseren u over de juiste evenementenverzekering.

Evenementenverzekering – meer informatie

Aansprakelijkheidsdekking

Het is mogelijk dat u als organisator aansprakelijk gesteld wordt voor schade. De evenementenverzekering geeft dekking voor aansprakelijkheid voor lichamelijk letsel van personen en voor schade aan zaken. Wanneer het om zaken onder opzicht gaat, denk aan ingehuurd meubilair, kunt de de cascodekking nemen.

Onkostendekking

U bent standaard verzekerd voor onkosten die u voor het evenement heeft betaald en/of eventueel nog verschuldigd bent aan een partij. Deze dekking geldt wanneer er buiten de wil van de organisator om zich omstandigheden voordoen die ertoe leiden dat het evenement wordt onderbroken, uitgesteld, voortijdig beëindigd of afgelast. Wij adviseren iedere evenementenorganisator deze dekking op te nemen in de evenementenverzekering.

Ongevallendekking

Met deze verzekering bent u gedekt tegen letsel of overlijden als gevolg van bijvoorbeeld de organisator, de medewerkers en met name genoemde bezoekers. Bij overlijden is de dekking een vast bedrag, bij letsel is de uitkering afhankelijk van de mate van blijvende invaliditeit.

Cascodekking

Met een cascodekking is de organisator gedekt tegen schade een / verlies van zaken waarvoor de organisatie verantwoordelijk is. Denk hierbij aan bijvoorbeeld het podium of de feesttent.

Extreme weersinvloedendekking

Met deze verzekering worden de kosten gedekt in geval van afgelasting of uitstel van een evenement als gevolg van extreme weersinvloeden tijdens de dekkingsperiode. Deze dekking is alleen mogelijk indien de onkostendekking op in de polis is opgenomen.

Regenverzekering

Wanneer uw evenement regengevoelig is dan kan de regenverzekering een oplossing zijn. Kleinere evenementen die regengevoelig zijn kunnen gedekt worden.

Geldverzekering

Het verlies van geld dat eigendom is van de organisator, of waarvoor de organisator verantwoordelijk is, door toedoen van diefstal, inbraak of afpersing met geweld en brand wordt gedekt met de geldverzekering. Ook schade veroorzaakt door vervalst geld en verlies van geld en roerende zaken van personen die bij het evenement betrokken zijn, is gedekt in deze evenementenverzekering. Deze dekking is geldig tijdens verblijf op de locatie van het evenement, het vervoer, het verblijf bij een bankinstelling of verzekeringnemer.

Neem contact met ons op!
 
Onze adviseurs geven u graag tekst en uitleg over de ideale verzekering voor u.

Plan een afspraak

Maak een afspraak met een adviseur zakelijke verzekeringen. Klik hier.

 

Offerte aanvragen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij onze experts. Klik hier.

Vragen?

heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033