Skip to main content
x

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Kortlopende reisverzekering

Voor reisverzekeringen werken we samen met de toonaangevende reisverzekeraar Allianz Global Assistance. Onze partner staat voor kwaliteit, een zeer ruime dekking en een perfecte schadeafdeling. Niet voor niets is Allianz Global Assistance de grootste reisverzekeraar ter wereld.
Een kortlopende reisverzekering is aan te raden voor reizigers een flexibele reisverzekering wensen die volledig aan te passen is aan de duur van uw reis en de gekozen plaats van bestemming. Dit is een eenvoudige en kostenbesparende verzekering, indien u geen andere reizen heeft gepland gedurende de komende 12 maanden.

Bij annuleren: dubbel zeker!


Als u uw reis moet annuleren of afbreken, is dat al vervelend genoeg. Het is dan in ieder geval fijn dat u zich om de financiële gevolgen geen zorgen hoeft te maken. De Allianz Global Assistance Dubbel-Zeker Annuleringsverzekering is in dat geval de beste keus die u kunt maken. U krijgt bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Als u eerder naar huis moet, krijgt u de volledige reissom terug. Zelfs tot op de voorlaatste dag van de vakantie. Natuurlijk kunt u ook een gewone Allianz Global Assistance Annuleringsverzekering afsluiten. Dan krijgt u bij annulering vóór de reis ook de annuleringskosten vergoed, maar breekt u de reis voortijdig af, dan krijgt u alleen een vergoeding voor de niet-gebruikte dagen.
In noodsituaties kunt u direct contact opnemen met Allianz Global Assistance: +31 20 592 92 92. 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Houdt wel uw polisnummer bij de hand.
Via onze website kunt u zelf de premies van verschillende reisverzekeringen vergelijken.

De voordelen op een rij:

•    Flexibele reisverzekering
•    Kostenbesparend
•    Uitbreidingen: annulering, autohulp, wintersport, sporten, familiepolissen
•    Een verzekering op maat met deskundig advies

Bereken vrijblijvend uw premie!

Het is mogelijk om zelf online uw premie te berekenen en desgewenst uw kortlopende reisverzekering direct online af te sluiten

Schade melden

U kunt 24/7 schade melden: online, of telefonisch via 0186-603033

Vragen ?

heeft u vragen over deze verzekering? Stel uw vraag dan telefonisch via 0186-603033

Korting tot 8%

Hoe meer verzekeringen, hoe hoger de korting. Uw korting kan oplopen tot 8%